plasztikai sebészt

5 érdekes plasztikai műtét, amiről még nem is hallottál

A szépészeti beavatkozásokról a legtöbb embernek a mellplasztika, ráncfelvarrás vagy a hasplasztika jut eszébe, pedig ez ennél jóval nagyobb területet ölel fel. Vannak nagyon érdekes műtéti beavatkozások is, amelyek kevésbé ismertek, például a mellkisebbítés.

Bővebb tájékoztatásért keress fel egy plasztikai sebészt! Előfordulhat, hogy ez a redukciós mellplasztika szükségessé válik terhesség, szoptatás után, de néha különösebb ok nélkül is megnagyobbodik az emlő mirigyállománya, azaz megnő a keblek mérete. Az elváltozás egyúttal a mellek megereszkedését is eredményezheti, ezért operációra kerülhet sor.

A mellkisebbítő műtét során, a plasztikai sebész csökkenti a mirigyállomány térfogatát, illetve eltávolítja a megnyúlt, fölösleges bőrt. A megnagyobbodott mell nem pusztán esztétikai probléma, de háti fájdalmakkal is járhat a többletsúly kompenzálása. Tehát bátran kijelenthető, hogy vannak esetek, amikor a mellkisebbítő műtéttel egyéb komoly egészségügyi problémákat is meg lehet előzni.

Kevésbé ismert eljárások

Az intim kisajakplasztika, a vádlinagyobbítás, a zsírleszívás és a férfi intimplasztika egyaránt nevezhető ritkán végzett beavatkozásnak. Rendkívül érzékeny terület az intimplasztika, de azoknak mégsem lehet tabu, akiknél problémát okoz a kisajak mérete vagy formája.

Vannak esetek, amikor egyszerűen nincs más megoldás, csak az operáció, például akkor, ha a kisajak túlzott méretű és túlér a nagyajkakon is, akár egészében, akár kiemelkedő nyúlványokként. Ez a helyzet esztétikailag is zavaró lehet, de számos kellemetlen érzést okozhat. A szeméremajkakon túllógó kisajkak becsípődhetnek az alsóneműbe, egy szorosabb nadrág dörzsölheti és bizonyos esetekben fájdalmas lehet emiatt a szexuális együttlét is.

Ezen elváltozás miatt, szexuális és pszichés zavarok egyaránt felléphetnek, amelyek negatívan befolyásolják az életminőséget, megronthatják a párkapcsolatot. Azonban minden felsorolt kellemetlenségtől meg lehet szabadulni az intim kisajakplasztika révén, aminek menetét elolvashatjuk a drfalus.hu honlapon.

Néha kell a férfi intimplasztika

Nem is gondolnánk, hogy szépészeti műtétet a férfiak is szoktak végeztetni, hiszen a plasztikai sebészet kapcsán, általában a nőkre asszociálunk. Pedig a férfi intimplasztika egy dinamikusan fejlődő, egyre népszerűbb és igénybe vett plasztikai sebészeti terület. A pénisz mérete sok férfinak okoz gondot, egyesek annak hosszával nincsenek megelégedve, mások vastagabbat szeretnének.

Dr. Falus György plasztikai sebész saját gyakorlatában péniszhosszabbítást nem végez, viszont vastagítást vállal. Könnyen korrigálható a pénisz laza bőre is. Az urak általában vallási okokból, pszichés zavarokat okozó szexuális kisebbségi érzés miatt, betegségből vagy traumából eredő korrekciók érdekében vetik alá magukat a plasztikai műtétnek.

Nehéz a döntés, hiszen tudjuk, hogy a férfiak nagyon nehezen szánják el magukat arra, hogy orvoshoz forduljanak. Azonban, ha már önértékelési zavar is jelentkezik egy bizonyos probléma miatt, akkor nincs egyéb teendő, csak az operáció. A férfi intimplasztika teljes biztonsággal végezhető.