8 hónapos védelem a Foresto 70 cm nyakörvekkel

Szeretett kutyáinkkal mindennapos kell legyen a séta. Viszont ilyenkor mindenféle élősködő megtámadhatja, gondoljunk csak a bolhákra, rühre, kullancsokra. A bőrben és bőrön élősködő apróságok megzavarhatják a házi kedvencünket, ráadásul betegségeket terjeszthetnek. Előzze meg a fertőzéseket és a szőrhullást a Foresto 70 cm nyakörv segítségével, ami legszélesebb spektrumú védelmet nyújtja a kategóriájában!

Nemcsak megöli, hanem el is riasztja a kullancsokat, mielőtt csípnének, de távol tartja a tetűt, bolhát és még a szúnyogot is. A Foresto 70 cm 8 hónapos védelmet biztosít a négylábú kedvenceknek, amit sem úsztatáskor, sem fürdetéskor nem kell levenni. Szabadalmaztatott eljárással, a hatóanyagok folyamatosan szabadulnak fel, ennek köszönhető az, hogy a nyakörv ilyen hosszú élettartammal bír.

Természetesen a Barzoo webáruház kínálatában nemcsak a Foresto 70 cm nyakörv található meg a kullancsok és más élősködők elkerülésére. Hasznos cseppek és szerek kaphatóak már a legzsengébb korban lévőknek is, amiket felvinni sem nehéz és hónapokon át tartó védelemmel segítik a fejlődésüket.