beszélő baba

A beszélő baba fejlesztő szerepe

Közeleg a gyerkőc születésnapja, de még nem tudja, milyen ajándékkal lepje meg a csöppséget? Nos, ha az ünnepelt kislány, a beszélő baba ideális választást nyújt a meglepetésre. A lányok már egészen kicsi koruktól szívesen játszanak a babáikkal, ha pedig a kiszemelt játékszer valóban magas esztétikummal rendelkezik, a kitörő öröm garantált.

A Pindurka Bababolt internetes portálján található bájos beszélő baba igazán élethű. A játéknak a teste puha, így akár a szundikáláshoz is hű társ a mindennapok során. A mosható rózsaszín ruhácska és füles sapka fokozza a hatást, ám a baba legnagyszerűbb tulajdonsága kétségtelenül a beépített magyar nyelvű modul.

A gyermekünk kedvence 14 mondattal képes megörvendeztetni a boldogan kacagó tulajdonosát, illetve 5 ismert gyermekdalt is elénekel, ha azt „kérjük” tőle. A beszélő baba ennek tükrében tehát nemcsak egyszerű játékszer, hanem fejlesztő egység is, hiszen a csemeténk az azzal való játék során fejleszti a kognitív készségét és bővíti a szókincsét.