A fehér rum ár elérhető bárkinek

Manapság a kalóz-kultusz fénykorát éli, és ha mi is szívesen merülünk bele kedvenc hőseink kalandjaiba, azt némi minőségi fehér rum kortyolgatása közben tehetjük meg a leginkább autentikus formában. A kalózok kedvence, a fehér rum ár pénztárcabarát mivoltából adódóan pedig mi is könnyedén élvezhetjük a finom szeszesital markáns ízét, ás mindezt úgy, hogy ne kelljen túl mélyen belenyúlni a zsebünkbe.

A Karib-szigetek bűvkörében megálmodott itóka úgy röpít el minket észrevétlenül az egzotikus tájakra, hogy közben ki sem tettük lábunkat otthonunkból. A Diszkontital széles kínálatából bárki megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelő terméket, kisebb, illetve nagyobb kiszerelésben is.

Az ital alkoholtartalma kb. 40%, így kitűnő alapanyag különféle koktélok elkészítéséhez. A pikáns erdei gyümölcs és mangós rum pedig azoknak tökéletes választás, akik szeretnek eltérni a mindennapitól. A kiváló fehér rum ár lehetővé teszi, hogy Ön is gyorsan karibi fesztivállá varázsolja az ünnepi összejöveteleket.