multivitamin

A multivitamin segít a szervezetnek

Nem mindig sikerül betartanunk a tápanyagban dús, változatos étrendet, ezért a szervezetünk hiányt szenvedhet bizonyos vitaminokból. Ilyen helyzetekben célszerű a multivitamin szedése mellett döntenünk.

Persze, rendkívül lényeges, hogy a kiválasztott készítmény minőségi legyen, mert csak így érhetjük el az elvárt hatást. A legújabb kutatások fényében került kifejlesztésre a GAL multivitamin. A gyártók szem előtt tartották a természetességet és az életszerűséget.

Minden vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben és arányban tartalmaz, de nem eltérve attól, ahogyan ezekhez állandó változatos táplálkozással juthatnánk. Ahol előnyös, a vitaminok és ásványok részben organikus termesztésből származó gyógy- és fűszernövények kivonatából származnak.

30 adagos kiszerelésben rendelhető meg a produktum a niyodo.hu webshopból. A multivitamin napi adagja tartalmazza a hatásosnak talált dózist, de nem lépi túl az életszerű mennyiségeket. A weboldalon minden további információt megtalálunk a termékről.