szardínia konzerv

A szardínia konzerv pénztárcabarát ínyencség

Köztudott, hogy a friss halhús az egyik legegészségesebb eledel, az egzotikusabb fajtáknak azonban az ára is elég borsos. Ezzel szemben, tartósított termékként egészen megfizethetőek a tenger ajándékai, közöttük a magyar fogyasztók körében legkeresettebbnek számító szardínia konzerv.

Ez a parányi hal ebben a formában is megőrzi a szervezetünket támogató értékes összetevőket, z ásványi anyagokat, vitaminokat és Omega 3 zsírsavakat, ezért is érdemes a heti étrendünkbe beépíteni.

Ha kifogástalan minőségű szardínia konzervre vágyunk, válasszunk bizalommal az Íztenger webshop gazdag kínálatából, itt ugyanis neves portugál vállalkozások hagyományos recept alapján készült árucikkei várják a vásárlókat. Ilyen például a Faropeixe konzervgyár paradicsomszószos vagy fűszeres olívaolajos, enyhén borsos terméke, ami garantáltan maradandó ízélménnyel kényeztet.

Az említett online bolt felhozatalában gluténmentes szardínia konzervet is találunk. Ebbe a termékkategóriába tartozik a Conserveira do sul halfeldolgozó gyár citromos aromájú készítménye.