Adax NEO Wifi

Adax Neo Wifi megnyerő dizájnnal

Hatalmas technológiai korlátot sikerült ledönteni a vezeték nélküli internet feltalálásával. Elméletileg minden elektromos készülékünk távolról vezérelhetővé és programozhatóvá vált ezáltal. Pont ez a helyzet a Adax Neo Wifi esetében is.

Manapság már a fűtőpaneleknek is parancsokat osztogathatunk a telefon segítségével. Nem kell végigjárni az egész lakást azért, hogy egyenként beállítsunk minden fűtőtestet. Az Adax Neo Wifi alkalmazás segítségével vezérelhető.

Számos beállítási lehetőség áll a rendelkezésünkre, amivel optimális hőmérsékletet varázsolhatunk a lakásban. Fontos megemlíteni a formavilágot, ami rendkívül letisztult, minimalista dizájnt követ. A szögletes formák jól mutatnak a modern háztartásokban.

Emellett különböző színekből is válogathatunk. Kevés a helyigénye. Nagyjából annyi helyet foglal, mint egy megegyező méretekkel rendelkező lapos TV. A felszerelése egyszerű, még csak szakembert sem kell hívnunk az Adax Neo Wifi üzembe helyezéséhez. A pihenésben sem zavar, mert nem tartalmaz mozgó alkatrészt, ezért teljesen csendesen működik.