asso szandálok

Asso szandálok prémium bőrből

Az Asso szandálok közel 20 éve bizonyítják egyedülálló minőségüket a magyar piacon, ezért ez a kiváló márka bizonyára már sok szülő körében ismert. A gyermekek lábának helyes fejlődéséért sokat tehetünk a megfelelő cipők kiválasztásával.

A népszerű Asso szandálok gyártója az ergonómiai szempontokat veszi elsősorban figyelembe a tervezés során. A láb fizionómiája ugyanis megkövetel bizonyos sajátos gyártási technikákat.

Ennek következtében, ezeknek a szandáloknak többsége rendelkezik állítható pántokkal, hogy tökéletesek illeszkedjenek a lábhoz, a párnázott talpbetétek pedig extra komfortot nyújtanak. Az anyaghasználat ugyanakkor legalább annyira fontos, mint a kialakítás.

Az Asso szandálok esetében ebben sincs hiba, hiszen ezek prémium olasz bőrökből készülnek. Ennek köszönhetően, extra komfortosak, könnyűek és strapabíróak is. A külső jegyeket illetően elmondható, hogy ezek a lábbelik egyszerűen gyönyörűek és ízlésesek, mindegy, hogy kislányoknak vagy kisfiúknak szánt modellekről beszélünk.