Biciklizzen télen is a kerékpáros görgő révén!

A biciklizés nagyon kellemes és még egészséges tevékenység is, de sajnos hazánkban az időjárás miatt, az év elég nagy részében nem lehet, legalábbis nem túl komfortos tekerni. Azonban a kerékpáros görgő segíthet, hogy ne szokjunk el a testmozgástól, hiszen csak rá kell csatlakoztatni a kétkerekűt és máris lehet róni a kilométereket, mintha az utcán lennénk.

Sőt, a kerékpáros görgő modernebb változataival a környezetet is egészen úgy alakíthatjuk ki, mintha a szabadban lennénk, ugyanis különféle terepeket jeleníthetünk meg magunk előtt egy képernyőn. Ezt hozzáigazíthatjuk a biciklizési stílusunkhoz, illetve a tempóhoz, így például, ha intenzív tekerésbe kezdenénk, akkor egy hegyi utat is elénk varázsolhatunk.

Mivel a kerékpáros görgő lehetővé teszi, hogy a saját járgányunkkal bringázzunk, egészen olyan lesz az élmény, mint az év többi szakában, amikor nem a virtuális valóságban száguldozunk. Egy hagyományos szobabicikli ezt nem tudja biztosítani, mert már a testhelyzet sem tud ugyanaz lenni, mint a rendes bicajon.