Biztonságos és komfortos az intimtölcsér

A menstruációs időszak elég kényelmetlen minden nőnek, alig várják, hogy elteljenek azok a napok. Van a tamponoknak és az intim betéteknek egy kiváló alternatívája, az intimtölcsér, ami felfogja a menstruációs folyadékot és váladékot a hüvelyben. Ily módon teszi kényelmesebbé és problémamentesebbé a menzesz időszakát.

Ráadásul a kórokozóktól, a fertőzésveszélytől és a szivárgástól sem kell tartani, ugyanis ez a segédeszköz teljesen biztonságos. 8-10 óra hosszát is használható egyfolytában, tehát ha el kell menni otthonról, nem szükséges folyton a mosdót keresni, mint abban az esetben, ha valaki tampont használ.

Az intimtölcsér megvásárolható a minniholgykehely.hu webáruházból, amelynek a honlapján megtudható a felhelyezés módja, a hajtogatási módszerek, az eltávolítás, ürítés, tisztítás és a fertőtlenítés folyamata egyaránt. Vásárlás előtt azonban nagyon jól kell kiválasztani a méretet, mert csak a megfelelő nyújt teljes biztonságot. Ha kérdése volna a terméket illetően, írjon e-mailt, és 24 órán belül választ kap!