Egyre népszerűbb az angol ablak

Manapság már rengeteg nyílászáró közül lehet választani. Egyre elterjedtebb választás az angol ablak, mert sokan felismerték az előnyeit, hiszen rendkívül praktikusnak számít. Az Certainteed típusú nyílászárók minősége kimagasló. Ezt a kiváló anyagoknak köszönhetik, ami rendkívül ellenálló.

A műanyag, amiből készülnek, még több év után is tökéletesen fehér marad. Természetesen számos színben elérhető, de minden esetben megőrzi az eredeti színét, nem fog kifakulni az erős napfény hatására.

Az angol ablak mégis a kialakításával fogja meg az emberek többségét. Egyszerűen csak el kell tolni és már ki is van nyitva, de ugyanilyen egyszerűen be is csukható. Ebben az a különleges, hogy nem igényel annyi helyet az ablakszárny mozgatása, mint a hagyományosan nyíló modellek esetében.

A lakás bármelyik részén nagyszerűen mutat. Ha a fürdőszobában van rá szükség, akkor rendelhető csincsilla, illetve katedrál üveggel is, amik nem átlátszóak. Az angol ablak megrendelhető tólópaneles és emelőpaneles kivitelben, mindkét típus kiváló választás.