fülbevaló alap

Fülbevaló alap a kreativitásunk megcsillogtatásához

Elsőre nehéznek tűnhet saját kezűleg elkészíteni egy fülbevalót, azonban, ha megnézünk egy-két kész példányt, akkor hamar rá fogunk jönni, hogy nem is olyan bonyolultak ezek az arc és nyak kiemelésére szolgáló ékszerek. Általában mindegyik fülbevaló alap felhasználásával készül, amire már csak néhány gyöngy kell és készen is van egy-egy mesés darab.

Persze összetettebb kreációk is születhetnek, de próbaképpen az is elég lehet, hogy egy beszúrós fülbevaló alapra ráragasztunk egy gyöngyszemet, mert egészen biztosan meg fogja hozni a kedvünket a további alkotásra és arra, hogy még jobban szabadjára engedjük a fantáziánkat.

Például a gyongyekszerbolt.hu webáruházban az akasztós és beszúrós fülbevaló alap mellett, minden egyéb ékszerkellék is beszerezhető, amivel különbnél-különb kiegészítőket készíthetünk. Tehát ihlet céljából is érdemes lehet kicsit nézelődni és időt szánni a böngészésre ahelyett, hogy csak a fülbevaló alap kínálatot vizsgáljuk meg és abból teszünk be néhány darabot a kosarunkba.