Harc a PMS szindróma tünetei ellen

Minden nő megtapasztalja a menzesz előtti napokon a kedélyváltozást. Ekkor mindenre érzékenyebbek és néha még a figyelmetlenség is gondot okozhat. A PMS szindróma rengeteg tünetet okoz, ami sajnos nagyon megnehezíti a nők mindennapi életét. Ez a menzesz előtti 2 hétre vonatkozik, azonban kitarthat a menstruáció utáni 1 hétig is.

Arról ne is beszéljünk, hogy a nők jelentős százalékát érinti és mind fizikai, mind szellemi problémákat egyaránt okoz. A PMS szindróma tünetei közé sorolható a fáradékonyság, az étvágycsökkenés vagy bizonyos ételek kívánása, esetleg az állandó ingerültség, a változó kedélyállapot és még rengeteg más.

Az a tény, hogy fejfájással, mellfeszüléssel és még súlygyarapodással is járhat, már tényleg csak hab a tortán. Azonban, napjaink modern világában a PMS szindróma tüneteinek az enyhítésére több készítményt is megalkottak. Az egyik a Period PMS kapszula, ami beszerezhető a peakshop.hu oldalról. Eredményesen csökkenti a panaszokat, ezért újra teljes életet élhetnek a nők. Ráadásul természetes gyógynövényeket tartalmaz.