Kötelező biztosítás kalkulátor

Hogyan kell kötelező biztosítás kalkulátort használni?

Drága az élet, az utóbbi években pedig még nehezebben él a magyar családok zöme, ezért senkinek nem mindegy, hogy mekkora összeget kell a biztosításra kifizetnie. A különböző biztosítótársaságok KGFB ajánlatai jelentősen eltérnek, ha pedig nem akarunk kedvezőtlenül szerződni, akkor célszerű alkalmaznunk egy ingyenesen elérhető díjszámító rendszert. Hogyan? A www.biztoshely.hu linkre kattintva ezt is megtudhatod.

A saját otthonodban is használhatod a kalkulátort, ugyanis csak néhány kérdésre szükséges válaszolnod ahhoz, hogy 10-nél több biztosítói ajánlatot össze tudj hasonlítani. A rendszer ár szerinti sorrendbe helyezi az ajánlatokat, így másodperceken belül megtalálhatod a legolcsóbb konstrukciót. Előfordulhat, hogy akár 50%-ot is megtakaríthatsz a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás árán. Nyilván Neked is, mint mindenkinek, lesz hová tenned a megspórolt összeget. Lássuk, hogy a díjszámító rendszer alkalmazása során milyen kérdésekre kell válaszolnod!

Először is szükséges megadnod a szerződéskötés okát, a tulajdonos vagy üzembentartó nevét, irányítószámát, születési idejét, jogosítványának keltét, aztán a jármű használati módját, a magyarországi forgalomba helyezés dátumát, gyártási évét, a vásárlás/használatba vétel dátumát. Persze, a lista nem teljes, de kijelenthető, hogy olyan kérdéseket tesz fel a kalkulátor, amelyekre könnyen meg tudod adni a választ. Érdemes használnod ezt a rendszert, hiszen a kötelező biztosításért kiadandó összeg alakulása múlik rajta.

Egyéb szempontok is hozzájárulnak a végösszeg létrejöttéhez, például a bonus malus besorolásod. Ha a díjszámító rendszer segítségével megtalálod a minden szempontból ideális KGFB konstrukciót, akkor sem kell személyesen felkeresned az adott társaságot, sem másik weboldalra látogatnod, mert a Biztoshely biztosítási portálon rövid idő alatt megkötheted a szerződést. Azonnal indítható a biztosítás megkötése és a kedves, gyors ügyintézés mellett, igazán nagymértékű kedvezményekre is számíthatsz. Válaszd a legkényelmesebb módját az olcsó KGFB biztosítás megkötésének!