gemklub

Ilyen új társasjátékoknak lehetett örülni 2022-ben

Az évek folyamán rengeteg új, jobbnál jobb társasjáték jelenik meg, sokszor nem könnyű a választás az egyre szélesedő repertoárból. A www.gemklub.hu linkre kattintva rögtön látni fogod az új megjelenések listáját.

Így könnyebb lesz kiválasztani az alkalomhoz vagy az adott célközönségnek leginkább illő darabot. Egy laza hétvégén, egy családi összejövetelen vagy baráti társaságoknak remek szórakozást nyújtanak az új társasok, érdemes tehát böngészni a weboldalon, egészen biztos, hogy mindenki talál ideális változatot.

A játékbemutató videó segítségével részletesebben megismerkedhetünk a számunkra szimpatikus termékekkel, így könnyebben ki tudjuk választani, milyen típusú játékot szeretnénk. A listában található például a Robbanó minyonok vagy a Süti, sapi, taco, pizza, ajcsi című játék, amelyek pörgős, vicces partijátékok, gyerekeknek is ajánlott, kiváló választás lehet zsúrokra, partikra.

A Homályrév egy történetközpontú, kooperatív játék, tizenkét éves kortól ajánlott, ami egy barátokkal együtt töltött délutánt igazán izgalmassá tejet. Tovább böngészve a listát találhatunk még felnőtteknek való társasjátékot is, például az egyik nyomozós kártyajátékban, egy gyilkosság felderítése a cél. A játék, ha épp nincs társaság, de kikapcsolódásra vágyunk, egyedül is játszható.

Ha már egyedül, akkor több Dixit puzzle közül is választhatunk, 500 és 1000 darabos kiszerelésben kaphatók a kirakók. A Star Wars rajongók is találhatnak kedvükre valót, A klónok háborúja egy kooperatív stratégiai játék, cél a Köztársaság védelme.

Találkozhatunk még csillagászati témájú, unikornisos, az ókori birodalmak idejében játszódó és még számos érdekfeszítő témájú verzióval, érdemes tehát időt szánni az új társasjátékok listájának megtekintésére, a régi játékosok biztosan találnak új izgalmakat, az új érdeklődőknek pedig remek kedvcsináló lehet. A játékélményen túl, a tárasjátékok remek képesség fejlesztő hatásúak is, ezért minden korosztálynak ajánlhatók, csak meg kell találnia mindenkinek az alkalomhoz illő, illetve az érdeklődési körének megfelelő darabot.