Kerti szivattyú a fúrott kutakhoz

Amennyiben kertes házban lakik, szinte biztosan használ valamilyen locsolási formát a növényzet öntözéséhez. Az egyszerű kerti szivattyú ilyenkor remek megoldás lehet.

Ha a vezetékes rendszert használja, nyilván nincs szüksége kerti szivattyúra, viszont fúrt kútnál muszáj alkalmaznia valamilyet, máskülönben a kézi pumpával erőlködhetne egész nap. A szivattyubolt.hu internetes áruháznak rendkívül nagy kínálata van. Az önfelszívó szivattyúk általában a legkeresettebbek.

Egyrészt azért, mert mindenkinek megfizethető áron vannak, másrészt pedig, mert a legtöbb embernek a meglévő vízforrásához mérten ilyen technológia is elegendő.

Minden itt forgalmazott kerti szivattyúról megtalálhatóak a legfontosabb műszaki paraméterek, illetve mindig fel van tüntetve, hogy az adott termék elérhető-e a raktárkészletről. A kerti szivattyú árai bruttó értékben vannak kifejezve, ezen kívül csak a kézbesítés költségeivel kell még számolniuk a vásárlóknak, a rendelés lebonyolítása után azonban nincs egyéb tennivalójuk.