öntözőrendszer telepítés

Leveszi a gondot a válláról az öntözőrendszer telepítés

Selymes fűről és gyommentes pázsitról álmodozik? Mindehhez sok erőfeszítés nélkül és a lehető legrövidebb idő alatt szeretne hozzájutni? A smaragdzöld és csillogó gyepszőnyeg Balaton környéki kertjében való látványa csak egy telefonhívásra van Öntől. Nem titok, hogy kétféle pázsit létezik: a vetett és a lerakott. Az előbbi lehetőséget azok az emberek kedvelik, akik a természetükben hasonlóak a britekhez.

Az ilyen típusú pázsit magába foglalja a földterület felásását, a felület kiegyenlítését, a magvak keverékének elvetését, a kibújás előtti öntözést, majd 2-3 évig a kézi gyomirtást. De ettől gyorsabban is díszítheti a gyepszőnyeg Balaton parti telkét! Hozzáértő csapatunknak köszönhetően, a legjobb minőségű és időmegtakarítást eredményező fű változatot kaphatja meg. Ezek tekercsben kerülnek értékesítésre és akárcsak egy szőnyeg, a megfelelő helyen leteríthető. A gyepszőnyeg Balaton vidéki telepítését áprilistól májusig érdemes elvégezni.

Mivel az időjárás gyakran kiszámíthatatlan, ezt a feladatot jobb a száraz és meleg napokra hagyni. A gyönyörű táj a kemény munka eredménye. A kert mindennapos gondozásának egyik fontos eleme az öntözőrendszer telepítés, ami a növények megfelelő fejlődéséhez szükséges. Az egészséges és gyönyörű fák, növények a kertben idilli hangulatot teremtenek, ráadásul növelik a hely presztízsét. Sajnos gyakran elfelejtjük, vagy nincs lehetőségünk időben foglalkozni a locsolással és már csak a megsárgult növényekre leszünk figyelmesek.

Az öntözőrendszer telepítése megment minket ettől, mivel ez a műszaki egység a terület önműködő vízellátását biztosítja egy programozott ütemterv szerint. A növények jellegétől, típusától és számától függően, az összes zónát egymás után öntözi. A berendezés az Önnek kényelmes időpontokra programozható, napokkal vagy hetekkel előre. Egyedül is beállíthatja a locsolás időtartamát, de ne feledje, hogy erre a legideálisabb időszak az este vagy az éjszaka első fele. Az öntözőrendszer telepítése után nyugodtan hátradőlhet, mert a növények hálásak lesznek a gondoskodásért.