polár méteráru

Melegen tart a polár méteráru

A polár anyag tökéletes választás akkor, amikor egy olyan ruhadarabot szeretne varrni valaki, amelyik jó hőtartó kell legyen. A Piramis boltban megvehető polár méteráru 100 százalékosan PE tartalmú. Ez a meleg anyag tökéletes választás télre, amikor is ugye a legfőbb, hogy a hőt a testhez közel tartsa az ember a legkülönfélébb ruhákkal.

A polár méteráru fajtát sokan thermo néven ismerik. Így is megtalálható ez a szaküzletben. Mire is jó ez, mire használható fel? Kétségtelen, hogy jó választás pulóvernek, takarónak, sálnak, hiszen mégiscsak ez egy pihe-puha és remek hőszigetelő matéria. Ebből persze ugyanúgy készülhet kisállat fekhely vagy például autó takaró is.

A polár méteráru nem csupán azért egy jó választás a Piramis boltban, mert az magas minőségű és reális árral rendelkezik, hanem azért is, mert itt a színskála rengeteg színe állandó jelleggel megtalálható, de a többi szín is rendelhető, amiket alapból nem tart az áruház. Minimum 10 méteres mennyiség rendelése esetén a raktáron nem tartott színeket is 3-4 munkanap alatt be tudja szerezni a vállalat.

Ha pedig olyan színű polár méteráru típusra van szüksége valakinek, ami készleten nincs, akkor nyugodtan fel lehet venni a céggel a kapcsolatot telefonon vagy épp e-mailen, és a kollégák azonnal ráállnak az ügyre. A shop nem mellesleg abrosz és terítő nehezékek forgalmazásával is foglalkozik.

Miért is lehet fontos a mágneses asztalterítő nehezék?

Számtalan oka van annak, amiért egy efféle kellékre szükség van. Ugye az tény, hogy a kültéri terítésnél és abroszok használatakor nem szabad megfeledkezni a megfelelő rögzítésről. Ebben tud segíteni a mágneses asztalterítő nehezék, amelyik nem csupán praktikus, de bizony igazán esztétikus is. Remek választás egy négy darabos szett, amelyik lehet színes, mintás vagy csak nagyon minimalista fehér, fekete vagy épp szürke.

Hogyan is használható a mágneses asztalterítő nehezék? Nos, a kis mágneseket az abrosz belső oldalán kell elhelyezni. Ha ez megvan, akkor a vele átellenes másik oldalon a dekoratív rögzítőket szükséges tenni. A mágneses asztalterítő nehezék ennek a technikának hála adja meg a várt stabilitást, ami ugye kint a nagy szél miatt gyakran elengedhetetlen.