Milyen betonfestéket válasszunk a felújításhoz?

A szép, igényes otthon elengedhetetlenül fontos alapfeltétele a megfelelő és folyamatos gondoskodás. A kiváló betonfesték szavatolja a járófelületek hosszú távú minőségét.

Akkor, amikor tatarozásra adjuk a fejünket, érdemes elegendő időt és rákészülést szentelni a nagy feladatra, hiszen nem mindegy, milyen alapanyagokat és eszközöket használunk a munkafolyamat során. Az olyan fontos szempontok, mint a száradási idő, a szóban forgó festék hígíthatósága nemcsak energiát és időt takarít meg nekünk, de költséghatékony is. Ha a betonfelületet többször kell átfesteni, a festék pedig lassan szárad, az roppantul kellemetlen. A Festékaréna folyamatosan bővülő kínálatából könnyedén megtalálhatjuk a legideálisabb és leggazdaságosabb terméket.

A betonfestékek mindegyike a minimális két órás száradási időt igényli, a kiváló minőség érdekében pedig érdemes minimum kétszer felvinni a festéket az adott felületre. Az első osztályú színvonal garantált, így környezetünk nemcsak dekoratívvá, de védetté is válik.