Összetett megoldás a multi split klíma

Mi a helyzet akkor, amikor egy nem elég? Akkor kell még egy és még egy, végül minden helyiségben lesz külön légkondi?! Hát ez elég költséges és időigényes. Sokkal célszerűbb a ​multi split klíma használata, mivel ebben az esetben csak egyetlen kültéri egység telepítésére van szükség, amiből szétoszlanak a vezetékek a beltéri egységek mindegyikéhez.

Ez azért lehetséges, mivel a külső egység teljesítménye elegendő ahhoz, hogy akár 3-4 esetenként 5 beltéri egységet is meghajtson.

Természetesen nem kell mindet egyszerre működtetni, mivel ezek a helyiségekben egymástól függetlenül működtethetőek. Azért, hogy ne kelljen sorra járni mindegyiket, hogy beállítsuk rajtuk a kívánt hőmérsékletet, érdemes egy Wi-Fi vevővel ellátott modellt választani.

Az okos eszközök világában ez egy rendkívül praktikus megoldás, hiszen így a letölthető applikáción keresztül vezérelhetjük az egész ​multi split klíma rendszert a lakásban. Az energiatakarékos kivitelezés csak hab a tortán. Mindezért a komfortért nem kell sokat fizessünk, hiszen a Kaisai ​multi split klíma modellek keveset fogyasztanak.