üzemanyag adalék

Sokszor hasznos a üzemanyag adalék alkalmazása

A modern kor gazdaságának a vére egyértelműen az olaj, ami mindenfelé megtalálható. Nem kibányászható formában, hanem általában már finomítva, alakítva betöltésre készen. Lassan, de hatékony fejlődött ez a terület is, aminek egyértelmű következménye lett az üzemanyag adalék megjelenése és széles körben való alkalmazása.

Miért lehet még egy plusz komponensre szükség a jól megszokott hajtóanyagok mellé? Nem elég egyszerűen csak a prémium benzint tankolni a motorba? Dízel esetében ez nem járható út, de a benzines rendszereknél sem nyújt érezhető különbséget, ellenben az üzemanyag adalék alkalmazásával. Ezeknek a speciális komponenseknek a fő célja, hogy megóvják a motort, fokozzák a teljesítményt, javítsák a hatásfokot bizonyos mértékben.

Ezt egyedi felépítésüknek hála tudják megtenni, kimagasló mértékben. A jól kiválasztott üzemanyag adalék karbantartja a belső rendszereket, meggátolja a lerakódások megjelenését és ezzel kitolja a szerkezetek működésének élettartamát, valamint javítani tudja a hatékonyságot, ilyen módon megtakarítást eredményezve.