szeglemezes tető kalkulátor

Számítsa ki a költségeit a szeglemezes tető kalkulátorral!

Egyre több készház kivitelező választja a házaihoz a szeglemezes tetőszerkezetet. A Mágus Készház Kft. weboldalán megtalálható szeglemezes tető kalkulátor pedig pontos adatot szolgáltat az ügyfeleinek arról, hogy mennyibe került ez a fajta megoldás a szerkezetkész, félkész és kulcsrakész konstrukciók esetében.

A szeglemezes tetőszerkezetek és fatartók fő előnyei közé tartozik, hogy alátámasztás nélküli egybefüggő tetőszerkezet, faszerkezet tervezhető belőle. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy az épület belső tere könnyen variálható, szabadon berendezhető maradjon. Nincs szükség belső teherhordó falra. Ezt, a több szempontból előnyős tetőszerkezetet alkalmazza a házai kivitelezésénél a Mágus Készház Kft. is.

A szeglemezes tető kalkulátor négyzetméter szerint van feltüntetve a vállalkozás maguskeszhaz.hu weboldalon. Az ügyfelek ez alapján pontos képet kapnak arról, hogy a házuk eme fontos része milyen költségekkel jár majd. Keressen rá Ön is a weboldalra és számítsa ki, hogy mennyibe kerül a ház tetőszerkezete!