tároló doboz

Tároló dobozokkal a rendetlenség ellen

Minden szülő tanúsíthatja, hogy rendszerezni kell a gyermekjátékokat és minimálisra kell csökkenteni az általuk okozott rendetlenséget. A tároló doboz ideális megoldást jelent erre a problémára. A játékok sokféle módon tárolhatóak, például műanyag vagy fadobozokban, fonott kosarakban és textilládákban.

Bizonyos trükkök követésével könnyen leegyszerűsíthetjük a játékok rendszerezésének folyamatát. Kezdésként rendezzük a játékokat kategóriákba, például plüssállatok, figurák, babák és kockák.


Ezután tegyünk minden játéktípust a saját tároló dobozába és jelöljük meg a benne lévő elemeket. Ez lehetővé teszi, hogy a gyermekek gyorsan megtalálják azt, amivel játszani szeretnének és könnyű lesz a takarítás is. Sok tároló doboz egymásra is rakható.

Ha a szeme fényének sok játéka van, de korlátozott a szoba területe, a halmozás lehetővé teszi, hogy egy meghatározott helyen a lehető legtöbb játékot tárolja. Ha tároló dobozokat vásárol, ügyeljen arra, hogy azok elbírják a tartalmának súlyát és ne törjenek össze a teher alatt.