Több szempontból is előnyös a fitness labda

A TheraBand mindig is törekedett vásárlói széles igényeinek professzionális kiszolgálására. Az általuk megálmodott fitness labda híres arról, hogy nemtől és kortól függetlenül, bárki élvezheti az egészségre gyakorolt jótékony hatását.

Egyrészt rendkívül biztonságos, hiszen a korszerű SCP technológiának köszönhetően, a belső fala még vastagabb, másrészt pedig hihetetlenül kényelmes, ezáltal a tornagyakorlatokkal töltött percek szórakoztatóvá válnak. A kismamák, illetve az idősebb korosztály képviselői által tesztelt fitness labda rendkívül megbízható, hiszen az esetleges sérülések következtében nem hasad el és csak nagyon lassan enged le.

Ha Ön is azt fontolgatja, hogy beszerzi ezt az igazán hasznos és praktikus sporteszközt, mindenképpen olyat válasszon, ami megfelel a testmagasságához! A fitness labda terhelhetősége rendkívül nagy, hiszen elbír akár 450 kg is. Rehabilitációs célokra, idült hát- és izomfájdalmakra páratlanul jótékony hatással bír. Ráadásul a gyermekek kedvence is, hiszen vidám színeivel játékossá teszi a gyakorlatokat.