pöttyös könyvek

Zseniális mesék a Pöttyös könyvek lapjain

Megdöbbentően sok szülő abban a tévhitben él, hogy manapság nincsenek jó gyerekkönyvek, ez a feltételezés azonban messze elkerüli a valóságot. A Pöttyös könyvek zseniális történeteket foglalnak magukban és így hihetetlenül nagy népszerűségnek örvendenek a kicsik körében.

A kötetek a felnőttek örömére is szolgálnak, hiszen a lurkókat nem kell hosszasan arra kérlelniük, hogy meghallgassák a soron következő fejezetet. Ha előkerülnek a Pöttyös könyvek, akkor a gyerkőcök azonnal kényelembe helyezik magukat az ágyban vagy a kanapén, hogy minden mondatra oda tudjanak figyelni.

A Book24 online felületén ezek a kivételes alkotások is könnyen megvásárolhatóak néhány gombnyomást követően. Csupán ki kell választani a megfelelő példányokat, amelyek még hiányoznak a repertoárból. Mivel a Pöttyös könyvek több részből állnak, így egyszerre akár többet is a virtuális kosarába helyezhet. Higgye el, a nagyobb tételben történő vásárlással mindig jobban jár, hiszen így megspórolhatja az esetleges következő szállítás postaköltségét.