NAV-kompatibilis számlázó

A CMO NAV-kompatibilis számlázóját ingyen le lehet tölteni!

Egy vállalkozás vezetése, ami együtt jár valamilyen termékek forgalmazásával, több jogszabályi követelménynek kell megfeleljen. Minden kiállított számláról az adóhivatal felé adatokat kell szolgáltatni. Amíg mindez még papíralapon működött addig elég sok tennivaló akadt, de hála a digitális kornak, mára jóval egyszerűbbé vált a megfelelés. Erre a célra több speciális programot is kidolgoztak, amivel jóformán gyerekjáték a munka. Itt van például a CMO NAV-kompatibilis online számlázója, amit bármikor letölthetsz.

Ehhez csupán a cmo.hu linkre kell kattintanod. Egy olyan kivételes programmal gazdagíthatod a vállalkozásodat, amin keresztül jobban átláthatod a forgalmat. Nem kell többé nehezen ellenőrizni az adatokat, mert azokat egyetlen platformon megteheted. De mi jár még ezzel a kiváló szoftverrel együtt? A tervezők mindent megtettek a biztonság fokozásáért, így kívülről nem lehet belenyúlni a programba. Az információ tehát jó kezekben van és csak oda juttatható el, ahol arra szükség lesz.

A felhőalapú rendszer teljesen független bármilyen eszköztől. Android, iOS, Huawei alapon működő telefonra ugyanúgy telepíthető. A mobil ilyen formában még kártyás fizetés fogadására is képessé fog válni, ami megkönnyíti a kiszolgálást. Nem kell többé félned attól, hogy otthon hagytad a számlatömböt, hiszen elég csak elővenned a telefont és máris kiállítható az elismervény, amit elküldesz üzenetben, de ki is nyomtathatod. A gyorsaság sem kérdés, csak rá kell érezned a kezelésre, amit néhány számla kiállítása után már rutinból fogsz tudni.

Könyvelőknek, több céggel rendelkezőknek kifejezetten ajánlott, ha szeretnék megkönnyíteni a saját dolgukat. Ami pedig további segítség, hogy bármilyen probléma merülne fel, azonnal értesíthető a CMO csapata, akik rögtön elhárítják a fennakadást. A fejlődő technológiákban lévő magas potenciállal sok felesleges munka vehető le minden vezető válláról. Csapj le mielőbb a kiváló lehetőségre és tekintsd meg a további opciókat, amit a CMO kínál! Itt az ideje egyszerűsíteni az eddig bonyolult feladatokat!