Fehérjepor

Fehérjeportól lehet fogyni?

A súlytöbblet leadása érdekében sok mindent kipróbálunk, viszont ez olyan összetett folyamat, aminek célja egy olyan életmódváltás, hogy a zsírtartalékok és a teljes testsúly csökkenése bekövetkezzen. Sokat segíthetnek céljaink elérésben a fehérjeporok, amelyek nagyon hasznosak a fogyókúra idején. A www.intenset.hu weboldalon erre is kitérnek. Célravezető tájékozódnunk ezen a portálon, mert itt sok mindent megtudhatunk erről a lényeges élelmiszerről.

Súlyvesztés azonban kivitelezhetetlen megfelelő edzés nélkül, amitől viszont megéhezünk, így jó, ha kéznél van egy ízletes fehérjepor, amit elfogyaszthatunk. A mostanában kapható termékek egészen csodálatosak, selymes, lágy ízükkel elvarázsolnak bennünket. Desszertként is megállják a helyüket és edzés után nyugodtan megajándékozhatjuk magunkat ezzel. Csökkentik az éhségérzetet, de egyéb csodákra is képesek a fehérjeporok, ugyanis a fogyasztásukkal úgy érhető el izomgyarapodás, hogy közben a fogyás nem áll meg.

Summa summarum, a fehérjepor táplálékkiegészítő jelentősen megkönnyíti a munkánkat, emellett még rendkívül finom is. A termék megvásárolható tejből készült és tejmentes változatban is. Az utóbbi variáns növényi vagy tojás alapon készül. Az úgynevezett whey proteinek, vagyis amelyek tejből készülnek, finomak és jól oldódnak. Érdekes tulajdonságuk, hogy több energia kell az emésztésükhöz, mint amennyit tartalmaznak, ezért ha ilyet fogyasztunk, akkor ellátjuk fehérjével az izmainkat, sejtjeinket, de a testzsírszázalékunk tovább csökken.

Bárhol, bármikor fogyaszthatóak a fehérjeporok, könnyen magunkkal vihetjük utazáskor, munkahelyre, bárhová. Fontos azonban, hogy mikor és mennyit fogyasztunk belőle. Célszerű elolvasni a dobozon található leírást, vagyis ellenőrizni kell, hogy mennyit ajánl belőle a gyártó. A weboldalon megtaláljuk az ingyenesen elérhető Intenset edzéstervet és diétát is, ami hatalmas támogatást nyújthat a fogyókúra során. Vegyük igénybe ezt a segítséget, mert így igazán sikeres lehet a fogyókúránk anélkül, hogy koplalnunk kellene!