A Hajdu Z120E bojler könnyen kezelhető

A márka története 1957-ig vezethető vissza, ekkor kezdte meg a háztartási gépek gyártását. A Hajdu Z120E bojler nagyszerűen megállja a helyét akár ipari használat során is. Képes az egész lakás vízellátását, vagyis az összes vízfelvételi pontot ellátni. Ezért, ha valaki éppen mosogat, amíg a család másik tagja zuhanyozik, akkor sincs gond. Mindkét tevékenység közben meleg víz fog folyni a csapból.

Természetesen a Hajdu Z120E bojler úgy lett kialakítva, hogy a benne melegített, illetve tárolt víz alkalmas legyen fürdésre és főzésre egyaránt. A szerkezetét illetően érdemes tudni, hogy nagyon erős acéllemezből készül, ami fehér porlakkal van bevonva, emellett korrózió elleni védelemmel is el van látva.

Függőlegesen lehet telepíteni, tehát feltétlenül meg kell mérni, hogy elfér-e az adott helyre. Hosszú ideig képes tartani a víz hőmérsékletét, hiszen 32,5 mm vastag freonmentes ciklopentán hab hőszigeteléssel van ellátva. A Hajdu Z120E bojler hatásfoka igény szerint állítható be. Hosszú élettartam jellemzi és garancia is társul hozzá.