Búvóhelyet pár órára is kivehetsz

A búvóhelyek már nagyon régóta azt a helyt jelentik a szerelmeseknek, fiataloknak és időseknek egyaránt, ahol végre kikapcsolódhatnak és a szerelmüknek hódolhatnak. Ezzel Te is biztosan tisztában vagy már, főleg akkor, ha kipróbáltatok már legalább egy kuckót a pároddal. Ha csak pár órára lenne szükséged valahol kettesben a kedveseddel, akkor vannak olyan oldalak (mint például a búvóhely.com) ahol több hely közül is válogathatsz.

Budapesten számtalan helyen vannak egyedülálló lakások, de sokakat csak a Corvin negyedben találhatóak érdekelnek. Valamilyen szinten ez nem is meglepő, hiszen a környék nagyon szép, főleg, amióta fel lett újítva. Az itt található, luxus színvonalon berendezett álom búvóhelyeknek egyszerűen nem lehet, és nem is szabad ellenállni, amikor egy párnak már régóta szüksége van a kikapcsolódásra.

Itt a szerelmesek teljes intimitás közepette tölthetnek el meghitt perceket, órákat vagy akár napokat. Mindez attól függ, hogy mennyire időre foglalnak. Vannak olyan helyek, ahol a színvonalas, esztétikus bútorok egyből levesznek titeket a lábatokról, illetve a falak a színekkel a romantikát sugározzák felétek.

Ahogy beléptek a bejárati ajtón, egyből világossá válik, hogy itt minden tökéletes és egyszerűen semmibe nem lehet belekötni. Így már valóban jól lehet mindenfélét csinálni a négy fal között, legyen az pihenés, étkezés, filmezés, huncutkodás vagy bármi más, amire régóta vágytok kettesben.

A Corvin negyed lakásaiban mindenkit megfog a meseszép konyha, ami romantikus vacsora vagy reggeli helyszíne is lehet. A nappaliban egy extra hosszú kanapé várja, hogy kényeztessen titeket. Itt egy kis szórakozás után nézhettek filmeket, vagy esetleg elmehettek egy moziba is.

Természetesen ezt a komfortot és kikapcsolódást garantálja a hálószobában található franciaágy is. A jól felszerelt fürdőszobában mindent megtaláltok, ami csak a tisztálkodáshoz szükséges. Ha pedig meguntátok bent, több nap után, akkor a Corvin negyedben megannyi szórakozási lehetőség vár rátok a szabad ég alatt, vagy épp egy étteremben. Ezért is éri meg itt egy évfordulót ünnepelni.