A Kellys kerékpár mindenki kedvence

Rengeteg bringamárka létezik, úgyhogy van miből válogatni. Mindegyiket van miért szeretni, mert a minőségi kerékpárnak lelke van. Ezek közül is kiemelkedik a Kellys kerékpár. Aki már régóta bringázik, az tudja, hogy milyen sokat számít, amikor egy bicikli okosan van összerakva.

A kerekek szélessége megfelelően lett eltalálva minden modellnél, amitől alacsonnyá vált a gördülési ellenállásuk. A váltók, a fékek aszerint lettek felszerelve a különböző típusú Kellys kerékpárokra, hogy mikre lettek tervezve.

A városi biciklik esetében általában az agyváltó és a V-fék a használatos. Olcsó, ám hatékony. Nem indokolt ebben az esetben a drágább váltórendszer és az erős tárcsafék, amikor ezek is bőven teszik a dolgukat, alacsonyan tartva ezzel a bringa árát.

Azonban a Kellys kerékpárnak akadnak bőven olyan modelljei, amelyek a kihívások kedvelőinek lettek tervezve. Strapabíró, könnyített alumíniumváz, széles kormány a könnyebb manőverezésért, precíz váltó, bivalyerős tárcsafékek, amelyekkel óvatosan kell bánni, hogyha nem szeretnénk orra esni a Kellys kerékpárral.