A távkönyvelés megkönnyíti az ügyintézést

Pillanatok alatt elintézhetünk olyan dolgokat, amik eddig sok időbe teltek. Senki sem szeret az ügyintézés miatt mászkálni, de ez már az internet kora, ahol mindent elintézhetünk néhány perc alatt. Így van ez a távkönyvelés esetében is.

A szerződés megkötésénél természetesen jelen kell lennünk, hiszen meg kell beszélnünk a könyvelővel, hogy pontosan mik is azok a szolgáltatások, amikre szükségünk van a távkönyveléssel kapcsolatban.

Az első egy évben rengeteg kedvezményre számíthatunk, hogyha a Helyben-Távban csapata mellett döntünk. A cégalapításhoz szükség van egy tőkére, ami fedezi a költségeket. Mivel a cég indulásakor még egy darabig nem számíthatunk túl sok bevételre, ezért az is megoldható, hogy a könyvelőiroda fedezze az ügyvédi költségeket.

Csupán annyit kell tennünk, hogy megkötünk egy 1 éves szerződést. Hamarosan meg fogjuk tapasztalni, hogy milyen sok haszna van a távkönyvelésnek. Időtakarékosabb, mint a hagyományos papíralapú könyvelés. Az előző évi adatokat is könnyedén visszakereshetjük. Sokkal egyszerűbb, mintha iratmappák között kéne kutatnunk.