A kölcsönzést követi a homlokzati állvány építése

Az építkezések során több módszer van a munka elvégzéséhez. Használhat létrát, azonban a magasabb és a komplexebb épületekhez szükséges állványt kölcsönözni.

Számos vállalat szolgáltatásai között szerepel a homlokzati állvány építés kedvező feltételekkel. Választhatja a guruló vagy a térállványt is, ez csakis a munka kivitelezésétől és az épülettől függ. A legelső fázis a megrendelés után, hogy az adott cég kiszállítja az eszközöket és felépítik azt a kívánt helyre. Még a homlokzati állvány építése előtt győződjön meg a minőségi és a strapabíró szerkezetről! A legtöbb esetben a Layher Blitz típusú rendszert építik ki, hiszen az megbízható és színvonalas.

Ezzel garantálja az alkalmazottaknak a veszélytelen környezetet és a feladatok gördülékeny elvégzését. Semmilyen esetben ne fogjon bele a saját homlokzati állvány építésbe! Minden építési területen szükséges betartani a munkavédelmi előírásokat, a magyar szabályok alapján. Válassza a stabil és csúszásmentes szerkezetet, ezáltal a szakemberek biztonságban végzik el a feladatukat!