mobil léghűtő

A mobil léghűtő jó alternatíva?

A csípős, hideg időt a bőrünkön érezve majdnem hihetetlennek hat, hogy egyszer még nyár is lesz. Pedig a jó idő megállíthatatlanul közeledik, még akkor is, ha igen lassan teszi. Jobb már most felkészülni a rekkenő hőségre!

A felkészülés általában kutatással kezdődik, amikor a vásárló két alternatívával találja szemben magát, a mobil léghűtő vagy pedig a falra szerelhető klíma a jobb megoldás? A válasz viszonylag egyszerű, mivel a klíma sokkal kezelhetőbb és a funkcióját is jobban ellátja, de fontos megindokolni, hogy miért.

A mobil léghűtő kezelése bonyolult és fáradtságos, ugyanis újra és újra fel kell tölteni a tartályát jégkockával vagy hideg vízzel. Nem éppen ideális, főleg akkor, ha pihenni szeretnénk. A másik hátránya, hogy a térben felhasznált levegőt juttatja vissza egy szűrőn keresztül.

Ez első hallásra nem tűnik nagy dolognak, pedig az, ugyanis így folyamatosan növekszik a levegő nedvességtartalma, ami elég kényelmetlen érzés. Ez csak két ok volt, hogy miért jobb a légkondi, mint a mobil léghűtő, de van még bőven.