Hitachi gépek

Hitachi gépek elérhető áron

A japán cég az élen jár a technológia terén. 2016 óta a világ harmadik legnagyobb technológiai vállalatának számít. Nem mellesleg több mint 1 évszázados múltra tekint vissza, ezért lehet az, hogy a Hitachi gépek rendkívül magas minőséget képviselnek a piacon. Akadnak, akik inkább a Makita-ra esküsznek, míg mások a DeWalt termékeket részesítik előnyben, ám nehéz meghatározni az ilyen csúcseszközök közötti különbségeket. Az előnyök mellett, hátrányokkal már alig találkozhatunk.

Kifinomult eszközöknek számítanak a Hitachi gépek, amikhez számos innovatív újítás köthető. A kompakt, akkus eszközök manapság kimondottan közkedveltnek számítanak, mivel egyszerű a szállításuk és szinte bármilyen körülmény között használhatóak. Rendkívüli teljesítménnyel rendelkeznek a Hitachi gépek, ezért nyugodtak lehetünk, hogy nem fognak cserben hagyni épp akkor, amikor a legnagyobb szükség lenne rájuk.

Nem igényelnek rendszeres karbantartást, és ez kimondottan a kefenélküli változatokra igaz. Az akkus Hitachi gépeknél ügyeljünk arra, hogy az akkumulátorokat ne hagyjuk több napon keresztül lemerült állapotban, mert ez csökkentheti a kapacitásukat. Az elburjánzott növényzet kordában tartása érdekében nem árt, hogyha van a közelben egy Hikoki fűkasza is. Természetesen ebből is beszerezhetjük az akkus változatot, és a vezetékest is sokan kedvelik, viszont az igazi csúcsmodell a benzinmotoros kivitel. Az ereje fenomenális, viszont az egész szerkezet ennek ellenére kimondottan könnyű.

Nagyon kényelmes a Hikoki fűkasza használata, ami többek között a vállpántnak köszönhető. A szarv markolatos konstrukció pontosabb kezelést tesz lehetővé. Nagyobb területek megtisztítására is alkalmas. Hogyha keményebb szárú növények ellen szeretnénk bevetni a Hikoki fűkaszát, akkor célszerűbb damil helyett, tárcsával használni. A hölgyek nem kell megvárják, amíg a párjuk végre időt tud szakítani az udvar rendbetételére, hiszen a Hikoki fűkasza súlya olyan alacsony, hogy akár egy gyerek is vidáman elboldogulna ezzel. A motorindítás egyszerű, nem kell perceken keresztül vacakolni a berántásával.