A Paul Hewitt karkötő tökéletes nyári kiegészítő

A nyár közeledésével a fesztiválok ideje is egyre közelebb kerül hozzánk, így nem árt időben elkezdeni a készülődést és a viselni kívánt ütős szettek összeállítását. A ruházatunkhoz illő kiegészítők kiválasztása izgalmas feladat, érdemes rá fokozott figyelmet szentelni.

A bőrből készült Paul Hewitt karkötő egyszerre vagány és vidám, így biztosak lehetünk abban, hogy a bulikon nagyban hozzájárul a hangulat fokozásához. A német márkától már megszokott precizitás a karkötők kialakításánál is jelen van.

A Paul Hewitt daraboktól megszokott motívum, a horgony, ebben az esetben is a főszerepet tölti be, ami egyszerre dekoratív és praktikus, hiszen annak a segítségével kapcsolhatjuk össze a karkötőnket.

A bőrből és szövetből készült modellek mellett, az elegánsabb stílust preferálók is megtalálhatják a szimpatikus darabot, hiszen a Paul Hewitt karkötők között szép számmal akad olyan termék is, ami a minőségi nemesacélból készült. A márka nemcsak a hölgyeknek kedvez, hiszen a férfiak is könnyen megtalálhatják az ízlésüknek megfelelőt.