Praktikusan összecsukható Dahon kerékpár

A szabadidőnkben, mindig jólesik valahová kiruccanni a kedvenc bringánkkal, főleg akkor, hogyha vihetjük a gyerekeket is. A biciklis gyerekülés kényelmes utazást fog biztosítani minden apró utasának, a speciális kialakításának köszönhetően. Többféle méretben és színben kapható az agardikerekpar.hu weboldalon. Mindenképp érdemes beszerezni egy biciklis gyerekülést, hogyha sokat közlekedünk kerékpárral, mert biztosan lesz rá alkalom, hogy a gyermekünket is szeretnénk magunkkal vinni.

Ameddig el nem éri azt az életkort, amikor már saját kerékpárral jöhet utánunk, addig egy vázra vagy a csomagtartóra szerelhető biciklis gyereküléssel élvezheti a potyautas szerepét anya vagy apa közelségében. Nemcsak a kényelem, hanem a biztonság is szempont volt, ezért az állítható biztonsági öv nem engedi kiesni a benne utazó csöppséget.

Többféle változatból válogathatunk, annak megfelelően, hogy miként szeretnénk rögzíteni a bringánkra. Van, aki az előre szerelt változatot részesíti előnyben, míg mások inkább a csomagtartóra szerelt modellt szokták választani. A Dahon kerékpár esetében például, az utóbbi változat lesz a megfelelő választás. Nem akármilyen bringák, hiszen olyan praktikus megoldással rendelkeznek, ami sokaknak nagy előnyt jelenthet.

Például aki panelben lakik vagy sokat utazik, annak nagyon jól fog jönni egy összecsukható bicikli, mert kevés helyet foglal és sokkal egyszerűbb szállítani. Aki panelben lakik, az tudja milyen rossz a helyhiánnyal küzdeni, hogyha a lakásban szeretnénk tárolni a kétkerekűt. Sajnos az erre a célra kialakított tárolók nem túl biztonságosak és minden reggel azzal a kérdéssel a fejünkben ébrednénk, hogy vajon megvan még a biciklink. A Dahon kerékpár kicsi helyen is elfér. Egyszerűen ketté lehet hajtani, befér a liftbe és az autó csomagtartójába is. Nem kell kínlódni a különféle biciklitartókkal, amiket csak kínkeservesen lehet felszerelni az autó tetejére vagy hátuljára. A Dahon kerékpár prémiumminőségű alkatrészekkel van felszerelve és rendkívül elegáns formatervezést kapott.