beton fúrószár

A profi, DURA-kialakítású beton fúrószár

A Bosch SDS Plus 3 falazatban és betonban is tökéletes végeredményt garantál. Ez tipikusan az a speciális beton fúrószár, amelyik soha nem okoz csalódást, és éveken keresztül rendelkezésre áll. A szakember minden komplikált és nehéz munkánál, projektnél számíthat rá. Az SDS Plus beton fúrószár professzionális fúrásokhoz a legkiválóbb feltételeket képes garantálni.

A termék mellett szól, hogy optimalizált keményfémből készült, és a fúrási törmelék gyors kihordását biztosító innovatív, négy spirálos DURA-kialakítással rendelkezik. A beton fúrószár kiváló jellegére mások is felfigyeltek. Ezt igazolja az a tény is, hogy a produktumot a PGM Masonry Drill Bit Association a saját minőségjelzésével látta el, ami a legjobb bizonyíték arra, hogy mennyire profi ez a tartozék.

Sok szakember, hozzáértő teljes mértékben ad erre a minőségjelzésre. Ezért is ajánlják a profik ezt a fúrószárat. Milyen előnyökkel rendelkezik még a beton fúrószár? Mindenképp jó tulajdonság a hosszú élettartam, a keményfém kialakítás. Sőt, a magas minőség mellé társul a reális ár is.

A fúrószárat azért is szeretik a kőművesek, mert adott az erősített magátmérő a nagyobb ellenállóképesség és stabilitás érdekében. Ennek hála a betonban történő fúrás akadálymentes és könnyű lesz. A használatkor azt persze tudni kell, hogy a különböző átmérőtartományokat csak a megfelelő kalapácsosztályokban ajánlott alkalmazni a túlterhelésveszély miatt.

A cirkula lap használatakor is oda kell figyelni pár dologra

Nem csupán a beton fúrása lehet nehézkes, de a fa vágása is. Persze sokkal könnyebb az ember dolga a cirkula lap segítségével. Melyik az a termék, amelyikben száz százalékosan megbízhat minden szakértő? Talán az egyik legjobb példa a Bosch Contruct Wood cirkula lap.

Ez ideális a durva darabolásokhoz például a sokszor kemény és nehezen megmunkálható építkezési fákban. A tárcsa laposfogainak élletörése és különleges formája gondoskodik a kitartó ellenálló erőről és a kemény harapásról. A formatartó foghátak kiegészítőleg támogatják a robosztus jelleget. Csakis dicsérni lehet az Eco for Wood cirkula lap terméket, amelyikkel a faanyagok tökéletes és megbízható vágása szinte gyerekjáték lesz