protein bar

A Protein Bar ízletes és tápláló

A piacon számos variáció van jelen, amelyek eltérhetnek ízben és tápértékben. A Protein Bar csokoládéval bevont, mogyorós és gyümölcsös kivitelben egyaránt megvásárolható. Ezen kívül létezik kifejezetten sportolóknak és vegetáriánusoknak készült szelet is.

Nemcsak finom és tápláló, de segít elérni a kitűzött célokat, ami az izomtömeg növelését illeti. A mai rohanó világban nem könnyű feladat az egészséges életmód fenntartása, hiszen hol az idő, hol pedig a körülmények állnak útba.


A Protein Bar előnye, hogy nem kell hűtőbe tenni vagy előkészíteni, sőt, könnyen elfér a táskában, így bárhová magával viheti, hogy gondoskodjon a fehérjebevitelről. A gluténmentes étrendbe is egyszerűen beilleszthető. A fehérje és a rosttartalma magas, viszont cukor és zsír nagyon kevés van benne.

Az üzletekben kapható vitaminokkal felturbózott változat, ami nem csupán a fehérje-, hanem a nyomelemek pótlásában is segít. A Protein Bar a fogyókúrában szintén eredményes lehet, hiszen jelentős mértékben csökkenti az édességek utáni sóvárgást.