spirálok

A spirálok kifejezetten praktikusak

Ezeket az irodaszereket fém és műanyag kivitelben vásárolhatja meg a szaküzletekből. A spirálok könyvek, füzetek és egyéb iratok összekötésére szolgálnak. A műanyag típusok egyszerűen használhatóak és sokféle színben érhetőek el. A fémverziók rendkívül tartósak, viszont jóval többe kerülnek.

A sima darabok mellett, díszes modellekkel is találkozhat a kereskedések termékpalettáin. Az összefűzött lapokat könnyű és kényelmes forgatni. A méretet mindig az összefűzni kívánt dokumentumok vastagságához kell igazítani.


A spirálok kifejezetten esztétikus kialakításúak, így pozitívan befolyásolják a nyomtatott termékek megjelenését. Típustól függően elegánsabbá, játékosabbá és feltűnőbbé tehetik az általuk összefogott iratokat. Számos gyártó foglalkozik a forgalmazásukkal, amelyek általában 25, 50, valamint 100 darabos kiszerelésben dobják piacra.

Napjainkban, a hagyományos üzletek mellett, rendelkezésre állnak a webshopok, ennek köszönhetően a spirálok akár online is megvásárolhatóak, sőt, a házhozszállításuk is igényelhető.