nitril kesztyű

Kiválóan nyúlnak a nitril kesztyűk

Számos munkavállaló és foglalkozás megköveteli a biztonsági szabályokat, mint a légzés-, szem- és arcvédő, valamint kézvédő és speciális munkaruházat használatát. A kézvédelmi eszközök kiválasztásakor a nitril kesztyű az egyik favorit, mivel széles körben alkalmazzák az emberi tevékenység különböző területein.

A nitril egy polimerizációs folyamat eredményeként keletkező átlátszó fólia, ami szintetikus gumiból készül, jól átalakítható és nyújtás után visszanyeri az eredeti alakját.


nitril kesztyűk igencsak népszerűek és tömeges keresletnek örvendenek az orvostudomány, az élelmiszeripar, az építőipar, a laboratóriumok és a kozmetológia területén. Jellemzően kékes színűek és többféle méretben kaphatóak. Vannak, amik csak a kezet fedik és olyanok is, amik egészen az alkarig takarnak.

A nitril kesztyű véd a vegyi és fizikai veszélyek, a magas hőmérséklet, a baktériumok és mikrobák behatolása és a szennyeződések ellen, továbbá lehetővé teszi a munkaeszközök rögzítését és megtartását, még akkor is, ha a tenyér nedves.