POS terminál szolgáltató

Az 5 legnépszerűbb bankfüggetlen POS terminál szolgáltató rangsorolva

2021 jelentős változásokat hozott a kereskedelem területén. Ekkortól vált ugyanis kötelezővé a készpénz nélküli fizetés feltételeinek biztosítása, minden olyan vállalkozásnál, ahol a bizonylatot online kasszával készítik. A jogszabály ellenére, azon cégeknek is megéri ezzel az opcióval széleskörűen foglalkozni, akik a vásárlóiknak akarnak kedvezni, egy alternatív lehetőség biztosításával.

Mivel egyre többen élnek a bankkártyák kínálta előnyökkel, illetve használnak más alternatívákat, például mobilos fizetési opciókat, ezért egyértelműen előnyös ezt előtérbe helyezni. A világban alakuló trendek szintén arra mutatnak, miszerint a hagyományos bankjegyek szerepe lassan leértékelődik. Már csak az a kérdés, hogy hol találhatóak meg a kedvező ajánlatok, amik keretében POS terminál igényelhető és lehetőleg kedvező áron? Igazán remek konstrukciót kínál a Fizetési Pont.

A MyPOS, EasyPOS, Vodafone ReadyPay és a SumUP kerülhet szintén a figyelem középpontjába kerülhet. De itt még nincs vége a sornak! Egy másik méltán népszerű szolgáltató a Novopayment. Az egyre inkább feltörő szolgáltatót sokan keresik fel és főként a kiváló minőségű, tartós, könnyen kezelhető készülékek mellett, a gyors és előnyös telepítés miatt is. Az itt elérhető konstrukciók könnyen igényre szabhatóak és teljesen biztonságosak. Kaphatóak vezetékes és mobil terminálok egyaránt.

A bankfüggetlen kiképzésnek hála, elfogatható a legtöbb típusú kártya, amilyen a MasterCard, Maestro, Visa, VPAY, UnionPay, JCB, Diners/Discover, Amex, továbbá támogatva vannak az újabb technológiák, lásd Apple- és GooglePay. A SZÉP kártya elfogadás sem jelent majd problémát. Ha mindez nem lenne elég, még egy külön online platformot is kapsz a POS rendszerekhez, amikkel nyomon követheted vagy visszakeresheted a tranzakciók részleteit. Amennyiben befektetsz, akkor érdemes ezt olyan formában tenned, ami előnyére válik az üzletednek. A Novopayment garantáltan nem okoz csalódást, így megfelelhetsz a vásárlóidnak, amivel a forgalmadat jelentős mértékben növelheted.