bababicikli

Bababicikli az aktív életmód megalapozására

Ha valaki soha nem sportolt semmit, az nagyon nehezen veszi rá magát bármiféle mozgásra. Éppen ezért fontos, hogy a gyermekeinket már egészen kicsi korban hozzászoktassuk az aktív életmódhoz, mert így később már ez lesz a természetes a számukra.

A bababicikli tökéletes alternatívát jelent az első lépések megtételére, hiszen a menő járgány már önmagában megnyeri magának a kicsiket, akik így egyáltalán nem fogják kényszernek érezni a testmozgást. Sőt, örömmel fognak felpattanni a bicajra, ami olyan páratlan élménnyel gazdagíthatja őket, amit még korábban nem tapasztaltak.

A bababicikli egy teljesen új világot nyit meg előttük, amibe ha egyszer betekintést nyerhettek, akkor alig akarnak majd elszakadni tőle. Az egyre hosszabbodó nappalok végén úgy kell becsábítani őket a parkból, játszótérről, hiszen a szabadságérzet és a suhanás élménye mindennél izgalmasabb számukra. Persze ez legyen a legnagyobb probléma és a legnagyobb negatívum, ami a bababicikli rovására írható, csak a szülők, nagyszülők bírják a tempót.