Egészségügyi piercing

Egészségügyi piercing vélemények – Kinek vált be?

Nem minden esetben csak esztétikai szempontból viselnek az emberek testékszereket, hiszen ennek lehet egészségügyi oka is. Bár vannak, akik szkeptikusan tekintenek a módszerre, az egészségügyi piercingek már nagyon sok embernek segítettek megszabadulni különböző problémáktól. A Medical Piercing Szalon szerint a vendégeik több mint 90%-a elégedett volt a kezeléssel. Ebben a szalonban négyféle piercing fülbe történő beszúrására van lehetőség.

Az egyik a migrén piercing, ami az úgynevezett elsődleges fejfájások esetén a leghatékonyabb, vagyis akkor, ha a háttérben nincs mögöttes betegség. Ilyen a migrénes, a Cluster, a tenziós/hipertenziós és a frontérzékeny fejfájás. A Shenmen piercing viszont olyan pszichoszomatikus tünetek leküzdésében siet a segítségünkre, mint a szorongás, stressz, depresszió, alvászavar, fülzúgás, pánik stb.

A szakemberek ajánlják fogyókúra idejére a Slim, azaz étvágycsökkentő piercing beszúrását. Ennek köszönhetően kevesebb lesz a falási roham, csökken az édesség utáni sóvárgás, jobbá válik az anyagcsere, kiegyensúlyozottabbá a fogyás. Hozzásegít ahhoz, hogy könnyebben el tudjuk érni a kitűzött, ideális testsúlyt.

A változókor kellemetlen szimptómái szintén csökkenthetőek ezzel a metódussal, ugyanis a klimax piercing biztosíthatja ezt. Használatának eredményeképpen kevesebb hőhullám kínozza az érintetteket, de akár teljesen meg is szűnhetnek ezek a tünetek. A piercing viselője kevesebbet izzad, nyugodtabban alszik majd, megszűnnek a hangulatingadozásai.

A kezelés eredményei másoknál

Ha az említett szalon honlapját felkeressük, akkor a medicalpiercing.hu weblapon több véleményt is olvashatunk erről, így megtudhatjuk, hogy másoknak mennyire vált be a kezelés. Van, aki arról számol be, hogy a Shenmen piercing hatására nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lett, nem szenved fájdalomtól sem. Másik véleményben az olvasható, hogy az érintett már hetek óta nem vett be semmiféle fájdalomcsillapítót, hiszen a migrén piercing hatására megszűntek az erős fejfájásai.

Más arról írt véleményt, hogy teljesen megszűntek a problémái a kezelést követően. A szalonban minden kezelés egy alapos állapotfelméréssel kezdődik, annak érdekében, hogy a szakember a legmegfelelőbb kiszolgálást nyújtsa minden páciensének. Ezt is pozitívumként emlegetik az oldalon olvasható véleményekben.

Ha Ön úgy érzi, hogy szüksége van valamelyik típusú piercing segítségére, akkor az említett honlapon kérhet időpontot a szakembertől. Nem kell sokat várnia erre, akár már a következő napon tudja fogadni. Nyugodt, modern környezetre, kulturált várakozási lehetőségre számíthatunk.

Az állapotfelmérés után megtörténik a pontos bemérés, a kifogástalan fertőtlenítés, majd pedig behelyezésre kerülnek a steril orvosi ékszerek. Tulajdonképpen ennyi a kezelés, de a szakember támogatására a piercing behelyezése után is számíthatunk, méghozzá korlátlan ideig. Ha bármilyen kérdésünk vagy probléma adódna, a szalonban dolgozó szakértők mindenben a segítségünkre vannak. Hetente 60-80 embernek segítenek ezzel a módszerrel.