éjjeli fény babáknak

Éjjeli fény babáknak és szülőknek egyaránt

Az éjjeli, éjszakai fény meleg, kellemes légkört teremt meg gyermekeknek, aminek köszönhetően nyugodtabbak és jobban alszanak. Az éjjeli fény babáknak már csak azért is kötelező, mert ha esetleg megébred a kicsi, akkor nem ijed meg a sötétség miatt. Sőt, hamar meg is nyugszik, hiszen a fénynek hála biztonságban érzi magát a gyerek.

Az éjjeli fény babáknak nagyon kedvez, de arról sem lehet megfeledkezni, hogy a szülőknek is sok előnyt tartogat. Például ez segít a tájékozódásban, ha fel kell kelni a babához. A szakértők ezért is tanácsolják egy minőségi termék megvételét már akkor, amikor a szülés előtti utolsó pár hónapban jár a jövendőbeli anyuka.

Nem szerencsés éjszaka az erős fényű lámpát égve hagyni, hogy a kicsi érezze a nappal és az éjszaka közti különbséget. A modern éjjeli fény babáknak elemről és persze hálózatról is működhet. Bizonyos modellek már USB töltővel is rendelkeznek és vidám formákkal kaphatók, megannyi kedves színben. A csak hálózatról működő típusokhoz szükség van egy megfelelő helyen lévő konnektorra.