elektromos fűtés

Intelligens vezérlésű elektromos fűtés

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen fűtésrendszert tervezünk az otthonunkba, hiszen ez a döntés hosszú-hosszú évekre szól és meghatározza a havi kiadásainkat. Igencsak kellemes a padlóba épített elektromos fűtés hőleadása, emiatt aztán egyre többen választják ezt a megoldást.

Persze olyanok is vannak, akik szkeptikusak e tekintetben, mert túl drágának tartják. Régebben talán igaz volt, de ma már az intelligens vezérlésű elektromos fűtés alkalmazásával nagyjából a felére csökkenthető a fűtési költség. Esztétikai szempontból szintén előnyös megoldásnak ígérkezik, ugyanis a lakás bútorozását nem befolyásolja.

Egészségileg is kiváló döntés, mert az elektromos fűtés nem szárítja a levegőt, illetve a port sem keringteti a házban. Van még egy hatalmas előnye, mégpedig az, hogy a telepítése nem igényel bontást. Felújításkor például a már meglévő burkolatra is ráhelyezhető, így a küszöbszint emelkedése nélkül telepíthető. Az elektromos fűtés tekintetében még több információt megtalál a dimat.hu weboldalon.