konferencia telefon

Konferencia telefon Bluetooth kapcsolattal

Egy telefonos konferenciabeszélgetés során lényeges a kiváló hangminőség. Ha a résztvevők közül egy is akad, aki nem hallja, illetve nem hallható megfelelően, akkor az megnehezítheti az egész kommunikációt. Az ilyen afférok elkerülése végett fontos, hogy jó minőségű konferencia telefon kerüljön kiválasztásra.

A Panasonic szépen teljesít ezen a téren. A rengeteg praktikus funkció mellett, érdemes a hardverről is beszélni egy kicsit, hiszen a mikrofonoknak, illetve a hangszóróknak köszönhető a kitűnő hangminőség.

Polycom VoiceStation 500 konferencia telefon Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, ami lehetővé teszi az átvitelt a számítógép vagy az okostelefon között. A Full-duplex kihangosítás tisztán érthető, remek hangzást biztosít.

Olyan érzésünk támadhat a Panasonic konferencia telefon használata közben, mintha a résztvevők ott lennének mellettünk. Analóg fővonalra vagy analóg mellékre, illetve ISDN fővonalra egyaránt alkalmas a fent említett modell, ami a csúcstechnológiás konferencia telefonok kategóriájában tartozik.