la roche-posay arckrém

La Roche-Posay arckrém az öregedés lassítására

Egy bizonyos kor után óhatatlanul megjelennek az arcon a szarkalábak, később a ráncok, amiket egyesek elfogadnak, az idő múlásának jeleiként tekintenek rájuk, mások viszont mindenáron el szeretnék tüntetni. Sokat lehet tenni a ráncok ellen a La Roche-Posay arckrém alkalmazásával, ami intenzív hatást vált ki a bőrön.

Az agnespatika.hu internetes drogériában kapható La Roche-Posay Redermic R ránctalanító-hidratáló készítmény retinollal gazdagított, hozzájárul az arcszín egységesítéséhez, illetve az öregedési foltok csökkenéséhez.


Segít kisimítani a mély ráncokat és a bőrfelszínt. Ajánlott arcra és nyakra használni. Mindenképpen célszerű ez a La Roche-Posay arckrém, ha ráncok jelentek meg az arcon, egyenetlen a bőrtónus, beindult a korai bőröregedés. Kiválóan alkalmazható érzékeny bőrre is.

Előbb-utóbb mindenkinek szüksége lesz egy ilyen készítményre, mert nemcsak genetikai tényezők vezethetnek öregedéshez, hanem a környezeti hatások is gyorsíthatják a folyamatot. De ez lassítható a La Roche-Posay arckrém segítségével.