mandulaliszt

Mandulaliszttel nincs többé lelkiismeret furdalás

Ropogós, barnára pirult zsemlemorzsa vagy aromás morzsák egy gyümölcsös süteményen. Sajnos ez úgy hangzik, mintha valamiféle bűn lenne, ami a léleknek kellemes, de a testnek sajnos nem. Ha a sok csábító ízért felelős klasszikus lisztet mandulaliszt váltja fel, számos finomságnak hódolhatunk habozás nélkül.

Egészen egyszerűen ki kell mondani, hogy liszt nélkül sok finom étel és desszert elkészítése lehetetlen lenne. Ropogós kenyerek és kiflik, sütemények és mártások, tészták, palacsinták, gombócok és fánkok.


Sokan nehezen tudják ezeket nélkülözni, de ugyanennyien lelkiismeret furdalást éreznek minden alkalommal, amikor a klasszikus fehér búzalisztet látják az étlapon, ami a testsúlyra és az egészségre erős hatással van. Éppen ezért, aki el sem tudja képzelni, hogy liszt nélkül főzzön, annak feltétlenül ki kell próbálnia a mandulalisztet!

Bársonyos textúrája, csodálatosan finom íze és kivételes tulajdonságai miatt, az egészséges és mégis vonzó ételek minden kedvelőjének konyhájában állandó helyet foglal majd el.