Millenium trilógia kétrészes folytatással

Vérbeli krimi a javából. Sokan kapva kapnának egy ilyen lehetőségen és most végre itt van! A scifimarkat.hu jóvoltából kedvezményes áron megrendelhető a Millenium trilógia, aminek talán a legismertebb darabja a Tetovált lány, ennek alapján készült a film is.

A színészi játéknak és a kiváló alap-sztorinak köszönhetően, a filmnek is hatalmas sikere volt. A Millenium trilógia mindenegyes darabja egy igazi gyöngyszemnek számít.

Aki szereti a valósághű és izgalmas történeteket, amelyek rávilágítanak a mai társadalmi problémákra és egyes embertípusok torz jellemére, azoknak mindenképp ajánlott a Millenium trilógia, ami most rendkívül gazdaságos áron rendelhető meg az említett weboldalról.

Viszont ebben az esetben nemcsak három kötetről van szó, hiszen a csomag tartalmazza a további két kiegészítő kötetet is, mint az „Ami nem öl meg” és a „Mint az árnyék” címet viselik. Érdekes, hogy igazán felkapottak csak az író halálát követően lettek ezek a könyvek. Unatkozni biztosan nem fog az, aki beleveti magát a Millenium trilógia fejezetei közé.