Sokat segít a diesel adalék

Egy kis plusz mindig jól jön, főleg ha az autó teljesítményéről van szó. Néhány év alatt elég szépen le tud robbanni a motor, amit valahogy fel kell éleszteni. Természetesen ez nem történhet meg a diesel adalék rendszeres használatával.

Nem szükséges minden tankolás alkalmával használni, de sokkal jobb állapotban marad a motor és az egész kipufogórendszer, hogyha legalább félévente alkalmazzuk a diesel adalékot.

Egyáltalán nem csodaszer, csupán feloldja és nem engedi megtapadni azokat az apró szennyeződéseket, amelyek szabad szemmel láthatatlanok, viszont az évek alatt elég komoly lerakódásokat képezhetnek.

Továbbá, jobb kenést biztosít a mozgó alkatrészeknek, ennek köszönhetően a motor kopása sokkal lassabban lezajló folyamattá válik. A régi, „köhögő“ autók esetében is hasznos a diesel adalék használata, mert észrevehetően csökkenni fog a károsanyag-kibocsátása és nem fog annyira füstölni a kipufogó. A diesel adalék kedvező áron beszerezhető a jlmshop.hu webáruházból. Minden autótulajdonosnak érdemes ilyet használnia, hogyha szeretné megőrizni a motor tökéletes működését.